JA | Au învins la Botoșani

Rapid pastreaza contactul cu prima jumatate a clasamentului seriei intai a Campionatului National de juniori republicani A, dupa ce s-a impus duminica, cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la Fc Botosani. Formatia antrenata de Ovidiu Caldarus a avut parte de un start furibund de meci, transand soarta celor trei puncte inca din primele 8 minute ale intalnirii, cand a marcat toate cele trei goluri prin Lutac, Rotar si Fedorovici.

Intr-un alt joc al etapei, Lps Suceava a castigat pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata gruparii Lps Roman. Desi a evoluat aproape o repriza si jumatate in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Colesniuc, grupa antrenata de Ciprian Anton a marcat de trei ori in poarta romascana prin Gasca, Cojocariu si Bondar.

In alta ordine de idei, echipele sucevene au ramas fara punctele castigate in turul actualului sezon in confruntarile cu Noua Generatie Iasi, dupa ce iesenii retras din campionat din cauza problemelor financiare.

In runda urmatoare, grupele de la Rapid vor primi duminica, pe terenul din Itcani, vizita celor de la Csms Iasi, in vreme ce Lps Suceava se vor deplasa sub Pietricica, pentru confruntarea cu Acs Ceahlaul 05 Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "JA | Au învins la Botoșani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*