Victorii pe linie la Roman

LPS Suceava are parte de un inceput perfect de an 2015 in Campionatul National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III. Echipa pregatita de Razvan Bernicu a castigat toate cele patru meciuri jucate in weekend in turneul de la Roman si a urcat pe primul loc in clasamentul Seriei A cu 33 de puncte din 36 posibile.

Partida de debut i-a adus formatiei sucevene si cea mai importanta victorie, una la limita, 26-25, obtinuta vineri, in fata contracandidatei la locul intai, LPS Piatra Neamt, la finalul unui meci de lupta in care tinerii handbalisti antrenati de Razvan Bernicu au surmontat un handicap de trei goluri in ultimul sfert de ora.  A urmat apoi intalnirea cu LPS Iasi, castigata la pas de suceveni, la o diferenta de 12 goluri, scor final 32-20. Sambata, in cea de-a treia etapa, LPS Suceava a infruntat gazdele de la LPS Roman, in fata carora s-a impus la finalul unui meci ceva mai sarac in goluri, cu scorul de 17-12. Reveniti pe teren duminica dimineata, handbalistii lui Razvan Bernicu au incheiat turneul en-fanfare, cu un succes lejer, 27-23, in fata celor de la LPS Vaslui.

Este de felicitat intreaga echipa pentru aceste patru victorii. Mi-a placut spritul de lupta al baietilor si faptul ca s-au mobilizat la fiecare meci. Se vede ca echipa progreseaza de la un turneu la altul”, a declarat Razvan Bernicu.

LPS Suceava a mizat la turneul de la Roman pe urmatorul lot de jucatori: Denis Caonic, Marius Fica, Alexandru Babiuc – Antonio Pintilei, Ovidiu Cozorici, Casian Gabinat, Dan Ursu, Emanuel, Ioan Muntean, Ionut Logofatu, Claudiu Lazurca, Samuel Stanciuc, Robert Chirila, Lucian Rusu, Albert Vizitiu si Alexandru Pastru.

Clasament: 1. LPS Suceava 33p, 2. LPS Piatra Neamt 30p, 3. LPS Vaslui 12p…

Urmatorul turneu de calificare va fi gazduit la sfarsitul lunii martie de LPS Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorii pe linie la Roman"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*