J3 | CSU Suceava a ajuns la turneul final

CSU Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III. Formatia pregatita de Vasile Boca si-a asigurat prezenta intre cele mai bune opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta dupa ce a ocupat primul loc la turneul semifinal II desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in sala din Sfantu Gheorghe. Micii universitari au bifat doua victorii si un rezultat de egalitate in Covasna: 39-34 cu LPS Bistrita, 31-28 cu Potaissa Turda, respectiv 24-24 cu CSS Bacau.

Ii felicit pe baieti. Au dat dovada de o atitudine exemplara si au reusit sa-si indeplineasca un obiectiv maret. Au demonstrat ca orice este posibil cand ai vointa. Multumim din suflet parintilor care, pe durata celor trei zile ale turneului semifinal II, au dat dovada de fair-play si devotament pentru baieti. Promitem sa facem o figura frumoasa la turneul final„, a spus antrenorul Vasile Boca, care a tinut sa multumeasca pentru sprijinul acordat directorului Scolii Gimnaziale „Ion Creanga”, Constantin Margineanu, principalul partener al echipei de juniori de la CSU.

CSU Suceava a mizat la acest turneu semifinal II pe urmatorii jucatori: Bogdan Baltaru, Andrei Andone – Paul Smocot, Iulian Rosu, Stefan Jitareanu, Daniel Stanciuc, Iustin Ivan, Emilian Hutuleac, Eusebiu Fediuc, Cristian Bejinariu, Teodor Brinzac, Daniel Burac, Giorgio Cantoreanu si Claudiu Stejar.

Turneul final va avea loc in perioada 31 mai – 4 iunie si va reuni la start opt echipe. CSU Suceava va evolua intr-o grupa din care mai fac parte Stiinta Bacau, CSS Galati si Dinamo Brasov. Cealalta grupa este formata din echipele CSS Bacau, LPS Vaslui, HC Academia Minaur Baia Mare si CSM Bucuresti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *