J2 | Suntem în primele 16

LPS Suceava mai are de facut un singur pas pana la turneul final al Campionatului National de handbal masculin rezervat juniorilor II. Formatia antrenata de Petru Brinduse a ajuns intre primele cele mai bune 16 echipe din tara la aceasta categorie de varsta din postura de castigatoare a turneului semifinal I disputat la sfarsitul saptamanii trecute la Tecuci.

Sucevenii au facut un turneu perfect, bifand patru victorii in patru meciuri disputate: 31-20 cu CSS Ploiesti, 45-19 cu CSO Mizil, 41-22 cu CSS Lugoj si 26-18 cu CSS Tecuci, in ultimul trupa lui Petru Brinduse revenind de la 10-12 la pauza.

Rezultatele inregistrate ne dau sperante pentru turneul semifinal II, care cu siguranta va fi mult mai dificil avand in vedere ca ne vom intalni numai cu echipe clasate pe locurile 1 sau 2 in celelalte grupe ale primului turneu semifinal. Ma bucura jocul bun prestat de toti componentii lotului si mai ales faptul ca am gasit solutii la jocul om la om. Am excelat si in aparare, unde portarii si-au facut cu brio datoria si astfel am inscris multe goluri usoare pe contraatac. Ramane sa dovedim prin evolutiile viitoare ca locul 1 in Seria A si apoi la turneul semifinal I nu au fost intamplatoare”, a declarat Petru Brinduse.

LPS Suceava a abordat turneul semifinal de la Tecuci cu urmatorul lot de jucatori: Eduard Duman si Florin Mihaescu – portari,  Bogdan Plugariu, Adi Tofanel, Robert Alupoaie, Alexandru Cocos, Ionut Logofatu, Andrei Rostotchi, Bogdan Cozorici, Catalin Antoneac, Antonio Pintilei, Iulian Cojan, Emil Solcan si Claudiu Lazurca – jucatori de camp. Cu un total de 28 de goluri in patru meciuri, Robert Alupoaie a fost principalul marcator al echipei sucevene in turneul disputat la Tecuci.

Conform graficului FRH, echipa pregatita de Petru Branduse se va bate pentru un loc la turneul final cu formatiile LPS Piatra Neamt, LPS Cluj si CSM Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "J2 | Suntem în primele 16"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*