J2 | LPS Suceava, locul 5 la turneul final

LPS Suceava a ocupat locul 5 la turneul final al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori II, competitie care a reunit la Buzau cele mai bune opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta. Trupa antrenata de Razvan Bernicu a picat intr-o adevarata “groapa cu lei”, cu favoritele la primele doua locuri si viitoarele finaliste, CSM Bucuresti si CS Stiinta Bacau.

Formatia suceveana a debutat cu o infrangere, scor 23-28, suferita in fata viitoare campioane CSM Bucuresti, apoi si-a compromis sansele de calificare in semifinale, dupa ce a pierdut in fata Stiintei Bacau, cu 25-28. Lazurca au incheiat faza grupelor cu o victorie, 27-23, cu LPS Roman si au jucat pentru locurile 5-6 cu Progresul Bailesti, in fata carora s-au impus cu scorul de 34-24.

LPS Suceava a mizat pe urmatorul lot de jucatori:  Marius Fica, Alexandru Babiuc si Ionut Andreescu – Antonio Pintilei, Tudor Munteanu, Robert Chirila, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Claudiu Lazurca, Vlad Niculica, Casian Gabinat, Albert Vizitiu, Samuel Stanciuc, Vladut Lazureac si Ionut Logofatu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "J2 | LPS Suceava, locul 5 la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*