J2 | LPS Suceava a cucerit titlul național

LPS Suceava a reusit o noua performanta in handbal masculin juvenil din Romania. Condusa de pe banca de Iulian Dugan si Razvan Bernicu, grupa de juniori II de la LPS a devenit campioana nationala, dupa ce a castigat turneul final organizat la sfarsitul acestei saptamani la Drobeta Turnu Severin.

Echipa suceveana si-a adjudecat titlul national, dupa ce s-a impus azi, in finala disputata in fata celor de la CSM Ploiesti, cu scorul de 32-28 (15-13). Claudiu Lazurca si compania au castigat grupa din care au facut parte, dupa 32-28 cu CSS Alexandria, 33-30 cu CSM Scolar Resita si 29-29 cu Stiinta Municipal Bacau, iar in semifinale au trecut de CSM Bucuresti, cu 27-24.

LPS Suceava a punctat si la capitolul premii individuale prin Claudiu Lazurca, care a castigat nu mai putin de trei titluri pentru cel mai bun jucator al turneului final, pentru cel mai bun inter stanga, precum si titlul de golgheter.

E o munca in doi (n.r. impreuna cu Razvan Bernicu), care a dat roade. Avem o generatie foarte buna, care a confirmat titlul castigat acum doi ani la juniori III. Ii felicit pe copii pentru modul cum au jucat la acest final, dupa un sezon in care nu au pierdut niciun meci. Au demonstrat ca, pe langa scoala, pot face si performanta sportiva. Le multumesc si parintilor care ne-au sustinut tocmai la Turnu Severin si conducerii Liceului cu Program Sportiv”, a precizat antrenorul Iulian Dugan.

LPS Suceava a mizat la turneul final de la Drobeta Turnu Severin pe urmatorul lot de jucatori: Ionut Andreescu, Teofan Hirghiligiu, Alexandru Babiuc – Claudiu Lazurca, Emanuel Muntean, Casian Gabinat, Robert Chirila, Albert Vizitiu, Fabian Rusu, Ionut Hutan, Mihnea Bejan, Daniel Guranda, Samuel Stanciuc si Vlad Lazoreac. Antrenori: Iulian Dugan si Razvan Bernicu.

Aceasta este cea de-a doua medalie cucerita de LPS Suceava in sezonul competitional 2017/2018, dupa argintul obtinut de grupa de juniori I.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "J2 | LPS Suceava a cucerit titlul național"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*