LPS Suceava a terminat pe primul loc în serie

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori I. Formatia antrenata de Razvan Bernicu a ajuns intre cele mai bune 24 echipe din tara la aceasta categorie de varsta din postura de ocupanta a primului loc in Seria A. Lazurca si compania s-au impus sambata, in ultima etapa, cu scorul de 33-31, in deplasare, la Adjud si au terminat sezonul regulat cu 16 victorii in 18 meciuri, la egalitate de puncte cu CS Municipal Stiinta Bacau, dar beneficind de avantajul meciurilor directe.

Sunt multumit de cum s-au miscat baietii in sezonul regulat, tinand cont ca am castigat seria cu o singura infrangere in 18 etape. Suntem insa abia la jumatatea campionatului, iar aceste rezultate ne obliga sa trecem de turneul semifinal. Ne dorim mai mult, mai ales ca, in urma cu doi ani, am castigat bronzul cu aceasta generatie cu care am pornit de la minihanbal”, a declarat antrenorul juniorilor I de la LPS, Razvan Bernicu.

LPS Suceava mizeaza in actuala editia de campionat pe urmatorul lot de jucatori: Cosmin Moglan, Florin Mihaescu – Antonio Pintilei, Robert Alupoaie, Marcelo Oarga, Ovidiu Cozorici, Tudor Muntean, Claudiu Lazurca, Robert Chirila, Vlad Niculica, Bogdan Cozorici, Vladut Lazoreac, Samuel Stanciuc, Ionut Logofatu, Albert Vizitiu, Casian Gabinat, Ioan Muntean si Marius Fica.

Turneele semifinale ale Campionatului National pentru juniori I vor avea loc in perioada 18-22 aprilie, pe teren neutru, intr-un format de patru grupe a cate sase echipe, primele doua clasate urmand sa se califice la turneul final.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava a terminat pe primul loc în serie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*