Izgonit de la selecţionata U16

Judeţul Suceava va fi până la urmă reprezentat în Campionatul Naţional al selecţionatelor judeţene sub 16 ani. Echipa de juniori suceveni născuţi în anul 1995 va fi antrenată însă de Bogdan Grosu şi nu de Florin Cristescu, aşa cum a stabilit Federaţia Română de fotbal.

FRF va da startul din septembrie unui campionat naţional al echipelor judeţene sub 16 ani. Proiectul este finanţat în proporţie de 80% de Federaţie, AJF Suceava urmând să contribuie cu circa 10.000 de euro. Federaţia Română de Fotbal l-a desemnat pe Florin Cristescu ca antrenor al selecţionatei Sucevei. Acesta a fost ales în urma unui examen susţinut la începutul lunii iunie. Iniţial, preşedintele Aurel Daicu a anunţat că nu poate să asigure aceşti bani, întrucât proiectul depus la Primărie a fost respins.

Între timp, patronul Clubului Sporting Suceava, Dumitru Prichici, s-a arătat dispus să asigure cei 10.000 de euro solicitaţi de FRF din propriul buzunar. În schimb, acesta l-a solicitat ca antrenor pe Bogdan Grosu, condiţie acceptată de AJF Suceava. Marele pierzător în acest caz a ieşit Florin Cristescu, care făcuse deja o echipă în urma a trei preselecţii organizate în judeţ.

Bogdan Grosu este lector doctor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Noul antrenor al selecţionatei judeţene sub 16 ani a fost în trecut preparator fizic la Cetatea, iar în perioada lui Ciprian Anton a ocupat funcţia de vicepreşedinte al clubului din Areni.

Suceava va debuta miercuri în Campionatul Naţional al selecţionatelor judeţene, când va întâlni în deplasare reprezentanta Iaşiului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Izgonit de la selecţionata U16"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*