Italienii domină etapa finală

Sportivii italieni au dominat concursurile desfasurate ieri în etapa finala a Cupei Mondiale de sanie pe pârtie naturala 2013/2014 la seniori de la Vatra Dornei.

Astfel, la simplu feminin s-a impus Evelin Lanthaler (Italia), cu timpul de un minut 17 secunde si 82 de sutimi, devansându-le pe rusoaica Ekaterina Lavrentieva si pe compatrioata sa Greta Pinggera. Românca Anisoara Hutopila s-a clasat pe locul 13.

În concursul individual masculin a iesit învingator austriacul Thomas Kammerlander, urmat de italienii Patrick Pigneter si Florian Breitenberger. Românul Cosmin Alexandru Codin a încheiat pe locul 22 din 25 de participanti.

Italienii Patrick Pigneter/Florian Clara s-au impus la dublu masculin, fiind urmati în ierarhia finala de rusii Aleksandr Egorov/Petr Popov si de austriecii Christian si Andreas Schopf. Românii Bogdan Morosan/Gabriel Candrea s-au clasat pe 10.

În Cupa Natiunilor, Sara Bachmann (Italia) s-a impus la feminin, iar Stefan Gruber (Italia), la masculin, urmat compatriotii sai Thomas Unterholzner si Armin Folie.

Românul Adrian Filimon a ocupat locul 11, iar Mihai Coubis a încheiat pe ultimul loc, 24. La dublu masculin au câstigat austriecii Rupert Brueggler/Tobias Angerer.

Sursa: Agerpres

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Italienii domină etapa finală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*