Istoricul Dinamo–Foresta: 4-5, reeditat în Giurgiu

Cel mai frumos meci din istoria fotbalului sucevean, Dinamo – Foresta: 4-5, a fost reeditat miercuri, în primul tur din Cupa Romaniei. La fel ca Foresta în urmă cu aproape 15 ani, giurgiuvenii de la Unirea Izvoarele au câştigat după ce, cu jumătate de oră înainte de final, erau conduşi de Urban Titu cu scorul de 0-4.

În noiembrie 2000, Foresta realiza cea mai spectaculoasă întoarcere de scor din istoria contemporană a fotbalului românesc: 4-5 pe terenul lui Dinamo, de la 4-0 în minutul 60! Marin Barbu avea să declare: „Nu o să mai fie niciodată un meci ca acela. Este unic în viaţa unui om.”

Aceeaşi evolutie a scorului a fost consemnată ieri, în Cupa României, la meciul dintre Unirea Izvoarele şi Urban Titu. Faţă de Foresta însă, câştigătoarea de miercuri a jucat pe teren propriu şi a avut nevoie de două lovituri de pedeapsă plus de reprizele de prelungire pentru a se impune cu 5-4.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Un articol care nu merita preluat in presa locala si nu trebuia comparat de cei de la gesepe cu meciul Forestei! Nu se poate compara acel meci cu echipe din liga 1 cu niste amatori care ar fi putut sa vanda meciul pentru o sticla de bere!!! PS: Ce meci, ce goluri… A fost stadionul plin la meciul urmator cu Rocar, echipa era pe val…

  2. La 4-0,Berila (era beat) canta:’Nu va suparati pe noi,ca suntem mai buni ca voi!’
    Ceilalti,dormeau dupa deplasarea grea 🙂
    La 4-5,Berila avea statuie in soseaua Stefan cel mare si Dinu mesteca trabucul crezand ca e guma…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *