Îşi scot cheltuiala cu Matei

Rapidul n-a ramas in gaura dupa plecarea golgheterului Marius Matei la FC Voluntari. Conform presedintelui Dumitru Moldovan, clubul sucevean va incasa o suma de bani din partea ilfovenilor in schimbul transferului atacantului in varsta de 31 de ani inca din aceasta iarna.

Matei intra in ultimele sase luni de contract cu noi, iar din vara urma sa semneze cu FC Voluntari. Era greu sa-l tinem in conditiile in care este cu mintea la alt club, astfel ca am decis sa-i dam drumul inca din aceasta iarna, urmand sa primim in schimb o suma de bani, mai exact banii de salarii si prime pe care i-am cheltuit cu el in prima parte a campionatului”, a precizat Dumitru Moldovan (foto).

1.123 de minute jucate si 10 goluri in 16 etape sunt cifrele lui Marius Matei in cele sase luni petrecute pe Areni. FC Voluntari este al zecelea club din cariera lui Marius Matei dupa ce a mai trecut pe Dacia Unirea Braila, FC Botosani, FC Vaslui, Otelul Galati, Farul Constanta, FC Olt, Gloria Buzau, Dunarea Galati si Rapid Suceava.

In privinta celuilalt jucator plecat de pe Areni, internationalul de tineret Andrei Cerlinca, acesta va fi detinut in coproprietate de Rapid Suceava si Rapid Bucuresti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Îşi scot cheltuiala cu Matei"

  1. e clar …nu se doreste promovarea …:(:(

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*