Iordache: „Unde se duc banii?”

Consilierul local social democrat, seful Organizatiei Municipale a PSD, Virginel Iordache cere un raport al modului in care s-au cheltuit banii publici repartizati de municipalitate catre clubul de fotbal Cetatea Suceava. Iordache spune ca un astfel de bilant nu a fost prezentat din 2006 pana in prezent.

Virginel Iordache spune ca are indoieli in ceea ce priveste modul in care echipa de fotbal FC Cetatea a cheltuit banii publici alocaţi de primărie, ca sponsor principal. Iordache îi cere primarului Ion Lungu constituirea unei comisii din care să facă parte câte un consilier local de la fiecare partid. Virginel Iordache spune ca tot mai mulţi oameni de afaceri se îndoiesc de utilitatea sumelor ce le achită ca taxă de sport, taxă destinată bunului mers al activităţii de la FC Cetatea şi în urma căreia aceştia nu primesc nici macar o invitaţie la meciurile de fotbal.

“Reamintesc că actualul preşedinte al FC Cetatea nu a făcut nici o informare Consiliului Local asupra modului în care s-au cheltuit banii publici şi, de ce să nu spun, poziţia în clasament a echipei lasă foarte mult de dorit. Este pe ultimul loc şi se nasc tot mai multe semne de întrebare asupra modului în care banii publici sunt cheltuiţi la club”, a spus Iordache.

Preşedintele PSD Suceava, Virginel Iordache a declarat ca face aceasta solicitare ca iubitor de sport si nu intentionaeza sa boicoteze activitatea sportiva din municipiul Suceava, insa fiind vorba de bani publici este necesar un asemenea raport. Consilierul Iordache a facut in luna noiembrie anul trecut o solicitare de acest gen in sedinta deliberativului local in care cerea transparenta la cheltuirea banilor la cetatea si un raport de cheltuire a fondurilor de la echipa. Nici pana astazi nu a primit un raspuns…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Iordache: „Unde se duc banii?”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*