Ion Lungu vrea alt nume

Dacă va reuşi să se menţină în Liga a 2-a, echipa locală de fotbal Rapid CFR ar putea să beneficieze anul viitor şi de susţinerea Consiliului Judeţean Suceava. În schimb, “ceferiştii” trebuie să schimbe numele clubului.

Rapidul va încasa de la bugetul local, până la finalul anului, încă 3 miliarde de lei vechi pe lângă cele 8 pe care le-a primit deja.

“Unul dintre proiectele de hotărâre ale şedinţei Consiliului Local de astăzi cuprinde şi o acordare de fonduri nerambursabile pentru fotbal. Licitaţia a fost câştigată de Rapid CFR Suceava. Ca atare, vom mai aloca 3 miliarde de lei vechi pentru Rapid, pe lângă cele 8 miliarde pe care le-am dat în acest an”, a anunţat primarul Ion Lungu.

Ion Lungu speră ca, începând de anul viitor, alături de Primărie, la bugetul clubului Rapid să contribuie şi Consiliul Judeţean. De cealaltă parte, conducerea “ceferiştilor” trebuie să schimbe numele echipei locale de fotbal.

“Până la urmă, această echipă de Liga a 2-a reprezintă întreg judeţul. În măsura în care vor evita retrogradarea, sper să facem un proiect anul viitor în primul rând pentru schimbarea denumirii. Nu are nimic de-a face Rapidul cu Suceava. Am avut o discuţie în acest sens cu domnul preşedinte Cătălin Nechifor pentru a rebrandui echipa în sezonul următor. În acest an era prea târziu pentru a se mai putea face acest lucru. Sper să reziste în Liga a II-a, pentru că şi echipa de fotbal este un ambasador al judeţului nostru. Încă nu ştim noul nume, dar probabil va fi ceva legat de Bucovina. Trebuie ca denumirea să ne reprezinte, iar primul brand care reprezintă judeţul este, pâna la urmă, Bucovina”, a conchis primarul Sucevei.

După desfăşurarea primelor patru etape din Liga a II-a, perioadă în care a jucat doar două partide, Rapidul ocupă poziţia a 7-a în clasamentul seriei I.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ion Lungu vrea alt nume"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*