Lungu va urmări meciul la TV

Primarul Ion Lungu a anunţat că va urmări meciul dintre Rapid Suceava şi Petrolul Ploieşti, din optimile Cupei României, la televizor. Şeful administraţiei locale le-a urat succes „ceferiştilor” în meciul care se va desfăşura pe 30 octombrie la Botoşani şi a precizat că marţi a virat încă 200.000 de lei în contul clubului din „Areni”.

Ion Lungu a anunţat ca va merge pe stadion doar atunci când Rapid va fi pe primul loc în clasament. Deocamdată, primarul Sucevei urmăreşte din biroul său din „Areni” evoluţia “ceferiştilor”. Ion Lungu ar fi făcut o excepţie pentru Cupa României, dar doar dacă formaţia suceveană ar fi jucat cu Steaua.

„Am văzut că meciul se joacă la Botoşani. Asta este viata, îmi pare rău, vom face şi noi un stadion nou la Suceava. Ieri am dat două miliarde de lei vechi la fotbal şi unul la handbal. La fotbal avem date 7,5 miliarde şi vom face tot posibilul să dăm întreaga sumă promisă în acest an, adică 10 miliarde. La handbal am dat toate cele 5 miliarde din contractul de asociere. Din păcate acolo văd că nu vin rezultatele, sper să se întâmple ceva. Îi felicit pe cei de la fotbal, am văzut şi sâmbătă meciul din birou, se putea şi mai bine dar asta este. Le doresc mult succes la Botoşani şi mă voi uita la televizor cu mare plăcere. Eu sunt un om serios, am zis că merg dacă vine Steaua, dacă nu am căzut cu ei ce să fac?!”, a spus Ion Lungu.

Şeful administraţiei locale a dat asigurări că nu a renunţat la ideea construirii unui stadion nou în Suceava: “Dacă pe linie de cultură am mai echilibrat un pic infrastructura în municipiul Suceava, cât voi fi primar voi face tot posibilul, şi sunt şanse reale, să promovăm şi un proiect pentru un complex sportiv.”

Meciul echipei Rapid Suceava, din optimile Cupei României, cu Petrolul Ploieşti, se va disputa la Botoşani. Partida a fost programată joi, 30 octombrie, de la ora 18:30, şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Preţul unui bilet de intrare la meciul dintre Rapid Suceava şi Petrolul Ploieşti va fi între 10 lei, la peluze, şi 20 de lei, la tribune. În săptămâna jocului, suporterii suceveni îşi vor putea achiziţiona tichete de la stadionul Areni, iar în ziua meciului, de la stadionul Municipal din Botoşani.

Rapid este prima echipă suceveană calificată în optimile de finală ale Cupei României după o pauză de nouă ani. Precedenta performanţă a fost reuşită în toamna anului 2005 de Cetatea Suceava, care a fost eliminată în optimi, cu scorul de 2-3, de Rapid Bucureşti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

 1. unde tie nocturn artificiala, bai nene? azi promiteai dupa meciul cu gaz metan, sau intre timp ti-a trecut entuziasmul…….politicinei mincinosi…………hai la vot poporule………..

 2. Nea Lungu sincer nu ești primar pentru orașul Suceava (STOP) să fi mândru ajuns o echipă din Suceava până o fază important pentru ea, ales a€œar putea a€œ treacă sau nu gândește prima oară ce spui când vrei să fie echipă primul loc în clasament. Dar eu cred stadionul promis o să fie treminat în 3000 și un pic (era o data slogan unui vechi primar a€œ fapte nu vorbe) este vorba de Marian Ionescu alt primar de 2 bani .
  Calculeza un pic șiș calculatorul din sertarul tău din primărie la următoare dar eu nu știu sumele poate tu DA (fostă Alintă a€œDREPTATE ȘI ADEVĂR) auzi la ei :
  1. Autocare costul pentru deplasare.
  2. Barenele pt cupă ( arbitri) și etc
  3. Stadionul și nopturma pt inchiariat.
  4. Etc
  Loc să fi mândru să vezi meciul la Suceava cu cost mai mic doar nopturma artificială de duci în țara Plailand , eu sunt anti-botoșani dar respect pt cei acolo au multe lucruri care Suceava nu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *