Ion Lungu: „Care Cetatea?”

Conform legii, municipalitatea nu ar fi putut finanta Cetatea. Aceasta este pozitia primarului Ion Lungu vis-a-vis de desfiintarea echipei antrenate in vara de Ovidiu Murariu.

Clubul Cetatea 1920 si-a incheiat activitatea dupa mai putin de o luna de cand a fost infiintat de deputatul Mircea Grosaru. Acesta a invocat lipsa unei surse de finantare, in conditiile in care primarul Ion Lungu i-a transmis ca institutia pe care o conduce nu poate finanta un club cu datorii.

“Care Cetatea? Nici eu nu stiu ce s-a intamplat cu aceasta echipa, dar oamenii au voie sa viseze la orice. Nu e adevarat ca n-am vrut sa ii las pe stadionul Areni, puteau sa joace unde vroiau. Cat priveste finantarea, conform legii, nu puteam da bani unui club care are datorii la stat. Si cu asta, basta”, a comentat primarul Ion Lungu.

Pe de alta parte, primarul municipiului Suceava s-a declarat incantat de victoria obtinuta de Rapid, in Cupa Romaniei, in detrimentul formatiei FC Botosani.

“Ii felicit cu aceasta ocazie pe cei de la Rapid Suceava pentru ce au facut cu Botosani-ul. Iata, cu costuri mici se pot face lucruri mari”, a mai spus Ion Lungu.

Muncipalitatea a virat saptamana trecuta o noua transa de bani pentru sport, dupa cum urmeaza: un miliard la handbal, 500 de milioane la fotbal, 400 de milioane la rugby, 300 de milioane la volei si 100 de milioane la atletism.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ion Lungu: „Care Cetatea?”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*