Ion Lungu a bătut gongul

Ion Lungu a dat startul cursei dintre Rapid si Sporting. Primarul municipiului Suceava a anuntat ca echipa mai bine clasata la finalul turului va fi sprijinita de catre municipalitate in primavara anului viitor pentru a ataca promovarea in Liga a II-a.

Primarul Ion Lungu a tinut sa felicite in primul rand Sporting-ul pentru accederea in Liga a III-a. Seful administratiei locale a anuntat ca Sporting si Rapid vor juca pe stadionul Areni in noua editie de campionat, iar echipa care se va descurca mai bine in sezonul de toamna se va bucura de sprijinul Primariei.

“Chiar daca in ultima perioada nu m-am mai implicat direct in destinele fotbalului sucevean, vreau sa felicit echipa Sporting Suceava pentru promovarea in Liga a III-a. Cei de acolo au facut o solicitare pentru a disputa meciurile de acasa pe stadionul Areni si sunt absolut de acord cu acest lucru. Astfel se creeaza sanse mai mari pentru ca una dintre cele doua echipe sa promoveze in sezonul urmator. Va fi in primul rand o competitie intre Rapid si Sporting. Care se va clasa cel mai bine la sfarsitul anului 2011, in conformitate cu criteriile de performanta aprobate de Consiliul Local, va primi sprijin pentru a incerca sa promoveze in Liga a II-a”, a declarat Ion Lungu.

In acest an, Primaria si Consiliul Local Suceava au alocat 3 miliarde de lei vechi pentru clubul Rapid CFR si 1,5 miliarde pentru Sporting.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ion Lungu a bătut gongul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*