Ioana Ursu, aur național la poliatlon

Inotatoarea suceveana Ioana Ursu a cucerit cinci medalii la Campionatul National de poliatlon pentru copii de 10-11 ani, competitie care a adunat la sfarsitul saptamanii trecute, in bazinul din Bacau, peste 500 de participanti.

Sportiva pregatita de Cezar Moscaliuc la CSS-LPS Suceava a devenit campioana nationala in probele de 50 de metri spate si 50 de metri fluture – unde a fost foarte aproape sa doboare recorduri nationale – si a cucerit alte trei medalii de argint la 50 liber, 200 liber si 200 mixt. Gratie acestor rezultate, Ioana Ursu a fost desemnata la final cea mai buna sportiva la categoria 11 ani.

CSS-LPS Suceava a mai obtinut doua medalii la categoria 11 ani, mai exact aur la 4×50 metri mixt si argint la 4×50 de metri liber, cu stafeta feminina formata din Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea, Ioana Ursu si Petriana Popovici. Din delegatia suceveana prezenta la nationalele de poliatlon au mai facut parte Stefan Trocin, Paula Boleacu, Paul Panait, Antonia Datolla si Cezar Neagu.

Ma bucur foarte mult pentru performantele realizate de acesti copii. Ele incununeaza miile de ore petrecute in bazin”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc, care a tinut sa multumeasca pentru sprijin conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii LPS Suceava, conducerii CSU Suceava, domnului Catalin Bunduc de la Victoria 21 Suceava si, nu in ultimul rand, parintilor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *