Radu, mulţumit de elevii săi

Chiar dacă nu au avut cele mai bune condiţii de pregătire, elevii Liceului cu Program Sportiv din Suceava au obţinut rezultate onorabile pe parcursul anului 2013. Directorul Ioan Radu speră ca în 2014 sportivii săi să se descurce cel puţin la fel de bine.

În momentul actual cei mai afectaţi sunt reprezentanţii secţiei de fotbal. Pentru că lucrările la noul campus au fost blocate, aceştia se antrenează şi îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Iţcani. Chiar şi în aceste condiţii, directorul Liceului cu Program Sportiv, Ioan Radu este mulţumit de rezultatele elevilor săi.

“Sigur că trebuie să ne propunem tot mai mult de la un an la altul, întotdeauna este loc de mai bine. Aşa cum ne-am obişnuit, încercăm să ne descurcăm şi în condiţii mai puţin bune. Îmi doresc să trecem peste toate greutăţile şi să reuşim şi la anul măcar performanţele pe care le-am obţinut în acest an”, a declarat Ioan Radu.

În clasamentul de final de an realizat de conducerea Liceului cu Program Sportiv, primul loc i-a revenit luptătorului Teodor Horătău, care în luna august a ocupat poziţia a 5-a la Mondialele de cadeţi. Pe următoarele două trepte s-au clasat atletele Simona Caziuc şi Ioana Pascar.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radu, mulţumit de elevii săi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*