Invitatie la STREET DANCE

Stii sau iti place sa vezi stree dance ? Boom Dance Suceava si GazetaSV te invita sambata la primul concurs de dansuri de strada gazduit vreodata in Suceava. CITY JAM strange la centru 21 de trupe din judetele Iasi, Brasov, Bacau, Bistrita, Botosani si Suceava. Concurentii vor avea de trecut 3 probe: demonstratie dans trupa, demonstratie solo – cate un reprezentant al fiecarei echipe si, bineinteles, Street Dance Battle.

“In Suceava nu a mai fost organizat asa ceva vreodata si cred ca nici in viitorul apropiat nu se va mai organiza. Asigur pe toti cei care doresc sa vada pe viu ce inseamna dans de strada ca nu vor regreta. Totodata, sunt tineri talentati in Suceava care ar vrea sa practice acest dans, insa nu stiu unde pot face acest lucru. Noi ii asteptam la acest eveniment pentru a vorbi cu ei”, a anuntat Sergiu Tihon, antrenor si coregraf la Clubul Boom Dance.

CITY JAM va debuta sambata, 30 mai, de la ora 16:00 in Iulius Mall, la etajul I si se va incheia cateva ore mai tarziu cu un foc de artificii si cu un concert al lui Alex.

Exit mobile version