Invitaţie la spectacol

Suceava va găzdui timp de trei zile unul dintre cele mai importante turnee de handbal programate în aceasta vară în România. Memorialul “Mihai Mironiuc” aduce la un loc în acest an echipe ca Steaua Bucureşti, Minaur Baia Mare sau Ştiinţa Bacău.

După amicalele cu Universitatea Cluj, echipa pregătită de Leonard Bibirig revine în faţa suporterilor. Alături de CSU şi CSU II, ediţia a patra a Memorialului “Mihai Mironiuc” aduce la sala LPS din Suceava pe Steaua Bucureşti, Minaur Baia Mare, Ştiinţa Bacău şi pe campioana Republicii Moldova, Olimpus Chişinău.

“Speram ca acest turneu sa duca la o pregatire buna pentru toate echipele si fiecare sa beneficieze de jocurile respective. De asemenea, sper ca acest turneu sa creeze bune spectacole sportive, o buna propaganda jocului de handbal. Sezonul competitional la handbal in Suceava incepe cu un turneu mai ambitios decat isi permit sa organizeze alte echipe mai serioase”, a declarat directorul tehnic al CSU Suceava, Petru Ghervan.

Memorialul Mihai Mironiuc debutează joi dimineaţă la ora 9:00 cu meciul dintre Minaur Baia Mare şi Universitatea II Suceava. După acest joc, prima echipă a Universităţii înfruntă Olimpus Chişinău, iar în ultimul meci al primei etape Ştiinţa Bacău întâlneşte Steaua Bucureşti. Cea mai aşteptată partidă a turneului, cea dintre Universitatea Suceava şi Steaua este programată sâmbătă de la ora 12.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Invitaţie la spectacol"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*