Invitaţie la hochei

Hocheiul juvenil revine la sfârşitul acestei săptămâni în Suceava. Timp de trei zile, pe Patinoarul Artificial se vor înfrunta echipe ca Progym Gherogheni, Steaua sau Dunărea Galaţi.

După turneul din decembrie rezervat sportivilor sub 14 ani, la Suceava se vor intâlni de data aceasta hocheiştii cu 2 ani mai mari. De vineri până duminică pe Patinoarul Artificial, echipa gazda CSM Suceava, va înfrunta pe rând, Progym Gheorgheni, Steaua şi Dunărea Galaţi. Turneul contând pentru Campionatul Naţional under 16 ar fi trebuit să se desfăşoare la mijlocul lunii trecute însă oaspeţii nu au putut veni din cauza zăpezilor căzute în acea perioadă. Chiar dacă acest lucru i-a avantajat pe suceveni, care au beneficiat astfel de trei săptămani în plus de pregătire, antrenorul Constantin Curelar nu îşi pune prea mari speranţe în cele trei jocuri.

“Noi incercam sa facem macar o surpriza, dar adversarii sunt cu 2-3 ani mai mari. Aceste turnee ne ajuta mai mult pentru capatarea experientei si pentru a suplini pregatirea pe gheata. Este un lucru bun totusi ca am inscris echipa si la under 16 pentru ca avem 5 jucatori care sunt in vederile lotului national si trebuie sa apara si ei in competiti. Altfel ar fi trebuit sa ii fugaresc de aici”, a declarat Constantin Curelar.

CSM Suceava va înfrunta în primul meci al turneului Progym Gheorgheni, partida fiind programată vineri de la ora 14:00. Sâmbătă gazdele vor întâlni Steaua Bucureşti de la ora 9:00, iar în epilogul competiţiei, CSM Suceava va lupta duminică de la ora 11:00 contra Dunării Galaţi. De precizat este faptul că toate adversarele sucevenilor beneficiază de patinoare acoperite.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Invitaţie la hochei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*