RC Bârlad – Bucovina 29-13

CSM Bucovina Suceava a suferit cincea înfrângere stagională în Divizia Naţională de rugby, după ce a cedat ieri, cu scorul de 13-29, în cadrul unui meci contând pentru etapa a IX-a a sezonului regulat.

Fără aportul a nu mai puţin de opt jucători, care au absentat din diverse motive, trupa antrenată de Constantin Vlad a marcat în prima repriză doar trei puncte, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Dumitru Ştefaroi şi a intrat la pauză cu un handicap apreciabil, scor 3-15. În repriza secundă a întâlnirii, oaspeţii au reuşit şi primele eseuri, prin Palamariu şi acelaşi Dumitru Ştefaroi, insuficient însă pentru a întoarce rezultatul, bârlădenii câştigând în final cu scorul de 29-13.

“Gazdele au meritat victoria. Noi am avut mulţi absenţi şi acest lucru ne-a împiedicat să facem un joc consistent. Am jucat modest în special pe linia de treisferturi, am ratat multe placaje, nu am făcut presing, iar consecinţele s-au văzut în numărul mare de puncte marcate de adversar”, a spus antrenorul sucevean, Constantin Vlad.

În urma înfrângerii de ieri, CSM Bucovina Suceava a pierdut locul 4, calificabil în play-off, chiar în detrimentul celor de la RC Bârlad. CSM Bucovina Suceava a mizat pe următorii jucători: Scolobiuc, Pascari, Şt. Rusu, Varvaroi, Constantineanu, Toloş, Buatu, Bursuc, Creţuleac, D. Ştefăroi, Oprea, Brăteanu, Şt. Ştefăroi, Ştefancu, Moscaliuc. Au mai intrat: Albu, Coca, Al. Flutur, Simion şi Chiţan.

Rezultatele etapei a IX-a:

Ştiinţa Petroşani – Poli Iaşi 19-20
Stejarul Buzău – RCM Galaţi 73-3
RC Bârlad – CSM Bucovina 29-13
CSU Arad – CS Năvodari 5-0

În următoarea etapă, ultima înainte de vacanţa de vară, echipa suceveană va primi sâmbătă, cu începere de la orele 10.00, pe terenul bazei sportive Unirea, vizita celor de la Stejarul Buzău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "RC Bârlad – Bucovina 29-13"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*