Invinsi din penalty

Rapid Suceava a pierdut la limita, scor 0-1, meciul disputat vineri pe terenul celor de la FC Panciu, in etapa a XXII-a din Liga a III-a. Golul victoriei vrancene a fost inscris in minutul de 36 de Costin, care a transformat un penalty dictat in urma unui hent evident comis de capitanul “ceferistilor” Sevaciuc.

Aflati in cursa pentru promovare, pancenii au inceput in forta, trecand pe langa deschiderea scorului inca din minutul 14, cand executia lui Stan a muscat din bara portii lui Pascal. Minutul 34 avea sa aduca si unicul gol al meciului, dupa o faza in Predoiu a trimis cu capul spre poarta oaspetilor, Sevaciuc a oprit balonul cu mana in propriu careu si Costin a indeplinit o simpla formalitate de pe punctul de la 11 metri.

Repriza secunda a consemnat un joc anost de ambele parti, atacurile firave ale trupei pregatite de Bogdan Tudoreanu fiind prada usoara pentru defensiva vranceana. Gazdele putea sa scape definitiv de emotii in minutul 78, dar lovitura de cap trimisa de Andries s-a lovit de parada nou-intratului Gavriloaia.

FC Panciu: Gordin – Ionica, Feraru, Constantinescu, Mihai – Tudor, Cioran, Dutu, Stan – Predoiu, Costin. Antrenor: Damian Bancila. Au mai intrat: Andries, Ungureanu, Bica si Avramescu.

Rapid Suceava: Pascal – Pantea, Sevaciuc, Plecanciuc, Spatar – Romanciuc, Şuleru, Azaharioaie, Apetri – Negru, Jalba. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Gavriloaia, Stanescu, Oniu si Sava.

Clasament: 1. CF Braila 47p, 2. FC Panciu 45p, 3. Petrotub Roman 42p… 10. Rapid Suceava 27p…

In runda viitoare, Rapid Suceava va primi sambata, pe Areni, vizita celor de la Cetatea Targu Neamt.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *