Invinsi de arbitri

Boxerii clubului local CSM Florconstruct Suceava s-au aflat pe parcursul saptamanii trecute la Craiova, unde au participat la finala Campionatului National de Tineret, o competitie care a reunit la start sportivi de la toate cluburile din tara, inclusiv componentii lotului national.

Delegatia sucevana, condusa de antrenorul Doru Iftime s-a prezentat la intrecerea din Oltenia cu puglistii Daniel Gogan, la categoria 60 de kilograme, si Neculai Magazin, la categoria 75 de kilograme.

Dupa ce a trecut testele de participare cu calificativul “foarte bine”, Neculai Magazin a boxat in preliminarii cu un sportiv maramuresean, in fata caruia avea sa se declare invins, in ciuda protestelor venite dinspre tabara suceveana.

Magazin a condus lupta pe durata celor trei reprize. Adversarul lui s-a folosit de obstructii, dar a primit doar o atentionare, fara sa fie avertizat, pentru ca la final arbitrii sa-l declare invins pe sportivul nostru. Dupa parerea mea a fost o decizie eronata”, a declarat Doru Iftime.

Printr-o situatie similara a trecut si Daniel Gogan, boxerul sucevean fiind eliminat in preliminarii de principalul cap de serie al categoriei 60 de kilograme.

Gogan a boxat impotriva unui sportiv legitimat la Constanta, care a fost tinut la respect de sportivul nostru gratie alonjei. Din pacate, chiar daca in ultima runda am facut presing, arbitrii si delegatul general, care erau tot din Constanta, l-au vazut invingator pe sportivul lor. Daniel a coborat plangand din ring. Este prima oara cand vad asta la el”, a completat Doru Iftime.

Chiar daca maniera de arbitraj existenta la competitie de la Craiova I-a lasat un gust amar, antrenorul sectiei de box de la CSM Suceava nu dezarmeaza si spune ca, pe viitor, elevii sai vor incerca sa termine meciurile inainte de limita.

Fiecare sut in fund e un pas inainte. Suntem boxeri, ne vom pregatis si vom incerca sa castigam inainte de limita”, a incheiat Doru Iftime, care va demara in urmatoarele zile pregatirile pentru Campionatul National de Seniori si Cadeti, competii programate spre sfarsitul verii.

Pana atunci, tehnicianul de la CSM Suceava intentoneaza sa organizeze cu ocazia “Zilelor Sucevei” o gala de meciuri amicale, principalul impediment in punerea ideii in practica fiind in acest moment lipsa unui spatiu adecvat pentru amplasarea ringului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Invinsi de arbitri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*