Invinşi de vicecampioană

Universitatea Suceava a pierdut cu scorul de 27-36 pe terenul vicecampioanei UCM Resita, intr-un meci disputat vineri seara si care a contat pentru ultima etapa a Ligii Nationale.

Lipsa oricarei mize si-a pus amprenta asupra jocului practicat de “studentii” care s-au vazut condusi la o diferenta de sapte goluri inc din minutul 20, scor 9-16. Chiar daca au mai echilibrat disputa pe finalul primei reprize, UCM Resita si-a pastrat ecartul pana la pauza, scor 19-12.

In partea secunda, gazdele au preferat sa-si conserve avantajul, astfel ca in minutul 50, tabela de marcaj indica 29-22 in favoarea banatenilor. Secventele de final au parut desprinse dintr-un meci de vacanta, UCM Resita reusind sa incheie intalnirea cu o victorie lejera, scor 36-27.

Desi a avut parte de un retur de excep]ie, cu 10 meciuri castigate in 13 etape, Universitatea a incheiat campionatul doar pe locul 6 in clasament, primul din afara cupelor europene.

In perioada 19-22 mai, echipa lui Leonard Bibirig se va deplasa la Brasov pentru a participa la Cupa Romaniei. In primul meci din cadrul competitiei, “alb-albastrii” vor intalni echipa Pandurii Targu Jiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Invinşi de vicecampioană"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*