Investiții la „Ițcani”

Consiliul Local Suceava a aprobat in ultima sedinta trecerea in proprietatea privata a municipalitatii bunurile aferente stadionului “1 Mai” din Itcani. Primaria are intentia de a face lucrari de modernizare la nivelul tribunelor, vestiarelor si a gazonului, astfel incat arena sa reintre in circuitul sportiv, ca teren de antrenament al divizionarei secunde Rapid Suceava si nu numai. Conform estimarilor sefului Comisiei pentru Sport, Corneliu Vornicu, costurile reparatiilor la stadionul din Itcani se ridica la suma de 400.000 de lei.

Vrem sa transformam stadionul din Itcani intr-o baza de antrenament pentru echipele locale de fotbal. Vom vedea ce sume vom aloca pentru reparatii in momentul in care vom avea proiectul de buget local pentru anul 2013”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De altfel, potrivit unei adrese trimisa de Federatia Romana de Fotbal, in conditiile actuale in care se prezinta, stadionul “1 Mai” din Itcani nu mai poate gazdui meciuri oficiale incepand cu anul 2013. In anii trecuti, stadionul din Itcani a fost teren de casa pentru Rapid, pe timpul cand “ceferistii” evoluau la nivelul Ligii a 3-a. Toamna trecuta, pe terenul “1 Mai” au evoluat grupele de juniori republicani de la Rapid si Lps.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Investiții la „Ițcani”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*