Învață să pariezi online de pe mobil de la zero în mai puțin de 5 minute

Ca să fii câștigător, este esențial să plasezi pariul potrivit la momentul potrivit. Poate că nu ești toată ziua în fața unui calculator, e aproape imposibil, așa că trebuie să pariezi online și de pe mobil.

Agențiile de pariuri online de top licențiate în România au lansat aplicații pentru pariurile mobile, tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pariorilor. Una dintre cele mai interesante aplicații este Betfair.ro App. Așa cum se știe, Betfair este singurul operator care are și o platformă de „betting exchange” accesibilă și pariorilor din țara noastră.

Nu este deloc dificil să plasezi pariuri prin aplicația amintită. Dacă încă nu ai încercat, citește rândurile de mai jos și vei vedea că vei învăța ce și cum să faci în mai puțin de 5 minute.

Descarcă aplicațiile

În primul rând, trebuie să descarci aplicațiile de pe site. Sunt două opțiuni, atât pentru iOS (iPhone și iPad), cât și pentru Android (telefon inteligent și tabletă), ambele în limba română:

a) Dacă vrei să joci pe sportsbook, adică pe platforma „clasică” cu pariuri sportive în cotă fixă, descarci „Betfair Sports Betting”.

b) Dacă vrei să joci pe platforma de Betting Exchange, descarci „Exchange Betting from Betfair”.

Trebuie spus din capul locului că de pe mobil poți pune toate pariurile pe care le-ai putea plasa de pe PC, pentru că ofertele premeci și live sunt aceleași.

Undă verde la plasat pariuri

Iată ce ai de făcut pentru a plasa un pariu prin aplicația „Betfair Sports Betting”, după ce ai instalat-o:

1. Te loghezi cu username-ul și parola folosite și pe PC;

2. Selectezi sportul, apoi competiția, apoi evenimentul sportiv;

3. Atingi ecranul telefonului în dreptul cotei corespunzătoare opțiunii de pariere pe care dorești să mizezi;

4. Apeși pe biletul virtual disponibil în colțul din dreapta sus al ecranului și introduci miza;

5. Apeși pe „Plasare pariuri”. Sunt disponibile toate tipurile de pariuri (individuale, multiple, sistem)

Iată ce ai de făcut pentru a plasa un pariu prin aplicația „Exchange Betting from Betfair”, după ce ai instalat-o:

1. Te loghezi cu username-ul și parola folosite și pe PC;

2. Selectezi sportul, apoi competiția, apoi evenimentul sportiv;

3. Atingi ecranul telefonului în dreptul cotei corespunzătoare opțiunii de pariere pe care dorești să mizezi;

4. Sub selecția aleasă va apărea un bilet virtual. Pentru a juca un pariu „back” dai click pe căsuța din coloana albastră (suma completată de tine va reprezenta miza). Pentru a juca un pariu „lay”, dai click pe căsuța din coloana roz (suma completată de tine va reprezenta eventualul profit în cazul unui pariu câștigător).

O noutate față de alte aplicații de acest tip este opțiunea „Price Rush”, prin care poți beneficia de cote mărite atunci când acestea sunt disponibile pe platforma de exchange. De asemenea, se menține facilitatea existentă pe PC, aceea de a vedea cât s-a pariat pe fiecare meci sau opțiune, și de asemenea ce lichidități sunt disponibile la fiecare pariu. Cotele sunt actualizate și pe mobil în timp real, pentru ca tu să poți plasa pariul potrivit la timpul potrivit, exact cum spuneam la început.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Învață să pariezi online de pe mobil de la zero în mai puțin de 5 minute"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*