Intrarea va fi libera la meciul cu ACS Berceni

Conducerea clubului Rapid Suceava a decis astazi ca intrarea pe stadionul „Areni” sa fie libera la meciul pe care „ceferistii” il vor sustine sambata in compania gruparii ACS Berceni.

„Am luat aceasta decizie pentru ca vrem sa atragem cat mai multa lume la primul nostru meci oficial din acest an. Suporterii sunt foarte importanti pentru noi si speram sa reprezinte al 12-lea jucator atunci cand jucam pe Areni”, a declarat presedintele clubului Dumitru Moldovan.

Cealalta reprezentanta a judetului Suceava in Liga a 2-a, Bucovina Pojorata, a anuntat pe contul oficial de Facebook ca incepand de miercuri s-au pus in vanzare biletele pentru meciul, de sambata, cu CS Balotesti. Pretul unui tichet cu loc in tribuna este de 20 de lei. Biletele se pot ridica de la sediul clubului si se poate rezerva la numarul de telefon 0787810

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Bravo conducerea pentru hotararea de a lasa intrarea libera.Sa vina tot omul din Suceava caruia ai place fotbalul.Ati vazut cand aveam multi suporteri ,galerie mare cum mergea echipa.Hai CFR SUCEAVA mult succes si bafta in acest retur.Suntem alaturi de voi.

  2. Bună ziuă, aș dori să întreb cât încep renovarile la stadion? Dacă o să renovăm acestă stadion un susplus de bani, la echipă magăzin pt suporteri, abomanente la mecuri, două măgăzin food, oricum la noi stadionul nostru trebuie să începea în curând, dar sunt din Suceava, respect ce au făcut cei din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *