Țintește finala la Olimpiadă

Cristina Casandra si-a incheiat pregatirile pentru Jocurile Olimpice de la Londra, acolo unde va alerga in proba de 3.000 de metri obstacole. Aflata la a doua participare la cea mai importanta competitie sportiva a lumii, atleta de la Csm Suceava a inceput antrenamentele pentru Olimpiada din aceasta vara inca din luna noiembrie a anului trecut, printr-un cantonament prelungit in Portugalia. Dupa acest stagiu, Cristina si-a continuat pregatirile la Snagov, iar in ultima luna s-a antrenat la Piatra Arsa. De luni, cea mai valoroasa sportiva a judetului Suceava in ultimii ani a coborat la baza de la Snagov, urmand ca duminica sa plece alaturi de o parte dintre atletii romani in tabara olimpica de la Londra.

Cristina Casandra si-a fixat si un obiectiv pentru Jocurile Olimpice, acela de a prinde finala cursei de 3.000 de metri obstacole, acolo unde vor ajunge cele mai bune 15 sportive din lume in aceasta proba.

Cu exceptia unei mici accidentari care ne-a determinat sa ne intrerupem antrenamentele pentru o scurta perioada de timp, pregatirea a decurs foarte bine. In prima faza, ne propunem sa ne calificam in finala si sper sa reusim acest lucru. Odata ajunsi acolo cred ca se poate intampla orice, chiar si o clasare in puncte”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Cristina Casandra va alerga in calificarile probei de 3.000 de metri obstacole pe data de 4 august, iar in eventualitatea unei calificari va reveni pe pista doua zile mai tarziu, cand are loc finala probei.

Atleta suceveana a obtinut baremul pentru Jocurile Olimpice inca din luna august a anului trecut, cand a castigat cursa de 3.000 de metri obstacole din cadrul Campionatelor Nationale de Seniori.

Cristina Casandra se afla la cea de-a doua participare la Olimpiada, dupa ce, in urma cu patru ani a alergat la Beijing, unde a reusit sa ocupe locul 5 in finala aceleiasi probe de 3.000 de metri obstacole.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *