Țintește finala la Olimpiadă

Cristina Casandra si-a incheiat pregatirile pentru Jocurile Olimpice de la Londra, acolo unde va alerga in proba de 3.000 de metri obstacole. Aflata la a doua participare la cea mai importanta competitie sportiva a lumii, atleta de la Csm Suceava a inceput antrenamentele pentru Olimpiada din aceasta vara inca din luna noiembrie a anului trecut, printr-un cantonament prelungit in Portugalia. Dupa acest stagiu, Cristina si-a continuat pregatirile la Snagov, iar in ultima luna s-a antrenat la Piatra Arsa. De luni, cea mai valoroasa sportiva a judetului Suceava in ultimii ani a coborat la baza de la Snagov, urmand ca duminica sa plece alaturi de o parte dintre atletii romani in tabara olimpica de la Londra.

Cristina Casandra si-a fixat si un obiectiv pentru Jocurile Olimpice, acela de a prinde finala cursei de 3.000 de metri obstacole, acolo unde vor ajunge cele mai bune 15 sportive din lume in aceasta proba.

Cu exceptia unei mici accidentari care ne-a determinat sa ne intrerupem antrenamentele pentru o scurta perioada de timp, pregatirea a decurs foarte bine. In prima faza, ne propunem sa ne calificam in finala si sper sa reusim acest lucru. Odata ajunsi acolo cred ca se poate intampla orice, chiar si o clasare in puncte”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Cristina Casandra va alerga in calificarile probei de 3.000 de metri obstacole pe data de 4 august, iar in eventualitatea unei calificari va reveni pe pista doua zile mai tarziu, cand are loc finala probei.

Atleta suceveana a obtinut baremul pentru Jocurile Olimpice inca din luna august a anului trecut, cand a castigat cursa de 3.000 de metri obstacole din cadrul Campionatelor Nationale de Seniori.

Cristina Casandra se afla la cea de-a doua participare la Olimpiada, dupa ce, in urma cu patru ani a alergat la Beijing, unde a reusit sa ocupe locul 5 in finala aceleiasi probe de 3.000 de metri obstacole.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Țintește finala la Olimpiadă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*