Țintesc a patra victorie

Csmu Suceava evolueaza maine, cu incepere de la orele 11.00, pe terenul formatiei Videoclip Ploiesti, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a din cadrul Seriei Est a Diviziei A2 la volei masculin. Lidera la zi a seriei, la egalitate de puncte si setaveraj cu Rapid Bucuresti, trupa pregatita de Victor Pancu se deplaseaza in Prahova cu intentia declarata de a-si trece in cont a patra victorie consecutiva de la startul campionatului.

Ne-am pregatit foarte bine in aceasta saptamana si mergem hotarati sa castigam la Ploiesti, chiar daca o parte din jucatorii nostrii sunt putin raciti. Ne asteapta un meci greu, dar trebuie sa ne facem jocul in compania fiecarui adversar in parte, iar daca nu vor apare accidentari in cadrul lotului sunt convins ca ne putem califica la barajul de promovare”, a spus antrenorul sucevean Victor Pancu.

In celelalte doua jocuri ale rundei de maine, CFR Bucuresti va primi vizita celor de la Dacia Buzau, in timp ce Steaua 3 Bucuresti se va deplasa in fieful rivalilor de la Rapid Bucuresti. Stiinta Bacau va sta in etapa a patra.

Clasament:
1. Csmu Suceava 3 3 0 9-1 9p
2. Rapid Bucuresti 3 3 0 9-1 9p
3. Videoclip Ploiesti 3 2 1 6-4 6p
4. Stiinta Bacau 3 1 2 5-6 3p
5. Dacia Buzau 2 0 2 1-6 0p
6. Cfr Bucuresti 2 0 2 0-6 0p
7. Steaua 3 Bucuresti 2 0 2 0-6 0p

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Țintesc a patra victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*