Interzisi pe Areni

Cetatea Suceava a pierdut la “masa verde” cele doua partide programate astazi in compania gruparii Noua Generatie Iasi, din cadrul etapei a 24-a a Campionatul National de Juniori Republicani.

Motivul este unul cat se poate de penibil. Echipele sucevene nu au avut la dispozitie un teren pentru desfasurarea jocurilor, dupa ce intreaga suflare fotbalistica din oras, de la municipalitate pana la antrenorii celor doua grupe de juniori, a hotarat sa nu intre pe gazonul Areniului, pentru a proteja suprafata de joc in perspectiva Cupei “Hagi Danone” ce va avea loc la finele saptamanii viitoare.

Oficialii suceveni ar fi dorit sa mute cele doua partide pe terenul “1 Mai” din Itcani, dar propunerea s-a lovit de refuzul celor de la Noua Generatie Iasi. Mai mult, arena din Itcani a gazduit astazi, de la orele 13.00, meciul dintre Rapid II Suceava si Inter Capu Campului, contand pentru campionatul Ligii a V-a.

Cupa Hagi Danone din weekendul viitor va da peste cap si pregatirile divizionarei a treia Rapid Suceava, “ceferistii” primind ordin sa-si desfasoare antrenamentele de saptamana viitoare in afara Areniului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *