Interzişi în Cupa României

Federatia Romana de Handbal discrimineaza echipele din esalonul secund. Pe fata. Dovada? Forul condus de Alexandru Dedu a decis zilele trecute ca la editia 2015-2016 a Cupei Romaniei la handbal masculin sa participe doar echipele din Liga Nationala si primele clasate in cele doua serii ale Diviziei A la finalul turului de campionat. Cum in seria de est, HC Dobrogea Sud Constanta pare deja scapata in castigatoare, cel putin al turului de campionat, celelalte candidate la promovare, CSU Suceava si CSSM Bacau, doua echipe care s-ar putea bate cu granzii Ligii Nationale, vor urmari Cupa Romaniei de pe margine. Ca asa a vrut Dedu, conu Alecu, Cerasela si restul camarilei care taie si spanzura pe holurile Federatiei Romane de Handbal.

Razvan Bernicu, antrenorul echipei CSU Suceava, a evitat sa comenteze decizia FRH, dar a dat exemplu Frantei in privinta sistemului de desfasurare a Cupei. “Nu vreau sa comentez, dar va dau exemplul Frantei. Acolo, cupa începe cu ligile inferioare, oricine are o sansa, astfel încât si o echipa de liga a patra poate sa ajunga sa joace cu o echipa din prima liga. În primul rând, atragi lumea la sala, iar pentru promovarea handbalului ar fi mai bine sa bagam pe toata lumea în Cupa României, daca tot vrem sa le dam o sansa”, a spus Razvan Bernicu, dupa meciul jucat de CSU la Bacau.

Intre timp, in a opta zi dupa scripturi, s-au trezit si cei care se ocupa de siteul FRH si au actualizat rezultatele si clasamentele in cele doua serii ale Diviziei A.

Meciul CS Vicov – CSU Suceava, din etapa a III-a, a fost omologat cu 0-10.

Rezultatele etapei a IV-a:
Atletico Alexandria – Farul Constanta 29-34
CSU Târgoviste – CSM II Bucuresti 27-39
Politehnica Iasi – CS Vicov Bucovina 40-19
HC Dobrogea Sud – LPS Piatra Neamt 50-21
CSSM Bacau – CSU Suceava 20-20
Cimentul Bicaz – GSIP Moreni 34-32
ACS Teleorman  – HC Buzau 27-29

In runda viitoare, CSU Suceava va primi duminica, cu incepere de la orele 12.00, in sala LPS, vizita codasei HC Cimentul Bicaz.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *