Intersecţii sportive

Site-ul nostru s-a ‘pricopsit’ din aceste zile cu inca un membru. In varsta de doar 19 ani, Cristina Strechii s-a hotarat sa ni se alature pentru a ne ajuta sa disecam in patru firul sportului sucevean.

In calitate de unica reprezentanta a sexului frumos in redactia noastra, Cristina va avea misiunea de a patrunde pe sub pielea celor care iau parte in orice fel la activitatea sportiva din Suceava, si de a scoate de la ei informatii pe care noua nu ni le-ar fi spus nici daca ii picuram cu ceara.
Originara din zona Chisinaului, noua noastra colega se poate mandri deja cu o experienta vasta in radio si televiziune, dobandita pe perioada sederii in capitala Republicii Moldova.
In prezent, ‘sora noastra de peste Prut’ (asa cum ne place sa o tachinam) este studenta in primul an la Facultatea de Litere si Stiinte ale Comunicarii, din cadrul Universitatii ‘Stefan cel Mare’ Suceava.
Desi frecventarea orelor de curs si statul cu nasul in carti ii ocupa mare parte din timp , Cristina isi face tot timpul loc in program si pentru activitatile relaxante. Tenisul de camp si boxul sunt printre sporturile ei preferate.
“Imi plac foarte mult caii, deci implicit echitatia ca sport. Este insa o singura problema: nu stiu sa calaresc” se amuza Cristina.
De asemenea, in diminetile in care nu are de mers la facultate, alearga cate 3-4 km. Nici fotbalul nu ii este strain. Venita intr-o tara in care microbistii sunt practic indopati cu stiri despre granzii capitalei, Cristina ramane ferma pe pozitie: “Orice ar fi, raman fidela echipei mele de suflet: Zimbru Chisinau”.
Orhideele intotdeauna au fost florile ei preferate, in timp ce o ceasca fierbinte de ceai verde ar ajuta-o oricand sa se puna pe picioare in momentele mai mohorate.
Tanara, frumoasa si ambitioasa, Cristina ne provoaca sa patrundem impreuna in partea nevazuta si nestiuta a sportului sucevean. Vom cunoaste ce se ascunde in spatele performantelor sportive ale judetului nostru, precum si sacrificiile pe care le-au facut cei care au tras tare pentru a pune Suceava pe harta sportului romanesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Intersecţii sportive"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*