Interhandball – CSU II: 35-31

Universitatea II Suceava a inregistrat prima infrangere stagionala, dupa ce a fost invinsa astazi, cu scorul de 31-35 (15-17), pe terenul formatiei Interhandball Bucuresti, intr-un confruntare desfasurata in Sala “Lucian Grigorescu” din capitala si care a contat pentru etapa a 2-a din cadrul seriei I a Diviziei A la handbal masculin.

Aflate la prima confruntare directa, cele doua formatii au mers cap la cap in primele 25 de minute ale jocului, la finalul carora tabela de marcaj indica egalitate, scor 14-14. Gruparea bucuresteana s-a descorosit de “studenti” abia pe finalul primei reprize, reusind sa intre la vestiare cu un avantaj de doua goluri, scor 17-15.

Ajutata de reusite lui Bahan (foto) si Petrea, cei care aveau sa marcheze impreuna mai mult de jumatate dintre golurile oaspetilor, trupa pregatita de Razvan Bernicu a rasturnat situatia in minutul 53, cand a trecut in avantaj la scorul de 29-28. Favorizata de jocul dur acceptat de brigada buzoiana Vlad/Velisca, Interhandball a intors insa rezultatul in ultimele minute, castigand in final la o diferenta de patru goluri, scor 35-31.

Universitatea II Suceava: Draghici, Nedelcu – Bahan (9 goluri), Petrea (9 goluri), Smeu (4 goluri), Vele (3 goluri), Tiganasu (2 goluri), Cadar (2 goluri), Dumitras (1 gol), Serban (1 gol). Antrenor: Razvan Bernicu.

In runda viitoare, gruparea suceveana va primi joi, cu incepere de la orele 17.00, in sala Lps, vizita formatiei AS Teleorman Alexandria, in primul meci pe care “studentii” il vor disputa acasa, in noul sezon al Diviziei A.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *