Înscrieri la LPS Suceava

Liceul cu Program Sportiv Suceava îşi aşteaptă următoarele generaţii de performeri. Instituţia condusă de Ioan Radu şi-a prezentat oferta educaţională pentru următorul an, atât la învăţământul gimnazial cât şi la cel liceal.

Absolvenţii claselor a VIII-a se pot înscrie la profilul sportiv în perioada 27-29 mai, iar în următoarele trei zile vor susţine probele de aptitudini. Înscrierile pentru a doua etapă se vor desfăşura pe 17 iulie. Pe de altă parte, înscrierile pentru clasele V-VIII se pot face până la data de 31 august.

“Nu doar liceul nostru, ci la nivel naţional, liceele cu program sportiv şi cluburile sportive şcolare reprezintă baza sportului de performanţă în România. Lucrul acesta cred că ar trebui accentuat şi susţinut în continuare, pentru că la aceste unităţile şcolare şi partea educaţională are un rol important. Liceul cu Program Sportiv Suceava este o unitate care an de an reuşeşte să aducă valori în sportul de performanţă, indiferent de ramura sportivă. Ma refer aici la handbal, volei, fotbal, atletism, lupte şi rugby, pentru că sunt mulţi sportivi ai noştri care la finalul junioratului reuşesc să facă pasul la echipele de seniori”, a declarat profesorul Ovidiu Murariu.

Liceul cu Program Sportiv pune la dispoziţie pentru următorul an şcolar 140 de locuri la profilul sportiv, acestea fiind împărţite după cum urmează: o clasă de handbal, una de volei, două de fotbal şi una care cuprinde disciplinele altetism, rugby şi lupte. La gimnaziu va fi formată o singură clasă, de 25 de locuri, cu toate secţiile sportive.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Înscrieri la LPS Suceava"

 1. băieți veniți la admitere la fotbal să facem echipă bună la 98.la anul jucăm la juniori B contra celor de 97 și putem face o figură frumoasă.anul asta am jucat pentru Rapid Cfr cu domnul Murariu antrenor și a fost ok.avem echipă bună,acum mergem la turneu zonal.e super.forta LPS

 2. vreau sa vin si eu la lps la echipa asta de fotbal am jucat si la sport style contactatima nu o sa va para rau

 3. id meu este cosmin_purice.2010 intrat ca va du accept sa vb

 4. Donisan Alexandru | 5 septembrie 2014 at 10:08 | Răspunde

  Vreau si eu sa ma inscriu la o echipa de juniori!Va rog contactatima!

 5. As vrea si eu sa ma inscriu
  Sunt in clasa a 11-a se poate sa intru din semestrul al doilea???

 6. moscaliuc magda | 4 noiembrie 2014 at 20:09 | Răspunde

  Sunt in clasa a 7-a pot sa ma transfer la scoala dumneavoastra?

 7. As vrea sa ma inscriu si eu la o echipa de fotbal juniori…va rog contactatima pe nr de telefon 0748143582

 8. Sunt in clasa a 8-a. As putea sa ma transfer la scoala dumneavoastră?

 9. Vreau sa ma inscriu si eu la liceul acesta . Sunt din moldova dar sunt pasionat de foatbal joc bn nu pot zice foarte bn pentru ca nu sunt convins . Va rog mult urgent . Numar de contact 079725764 .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*