Înscrie-te la Cupa Pheonix la baschet!

CS Pheonix Suceava organizeaza in perioada 23-24 iulie cea de-a treia editie a Cupei Pheonix la baschet 3 la 3. In prima zi, sambata, 23 iulie, pe espalanda Casei de Cultura din Suceava, vor avea loc calificarile pentru fazele finale ale celor cinci categorii: mixt sub 14 ani, feminin si masculin sub 18 ani, mixt sI masculin peste 18 ani.

Semifinalele si finalale concursul de baschet 3 la 3 vor avea loc duminica, 24 iulie, pe strada Calea Burdujeni din fata parcului.

Inscrierile pentru cea de-a treia editia a Pheonix Cup se pot face pana duminica, 17 iulie.

Inscrie-te la Cupa Pheonix apasand aici!

Sau prin intermediul numarului de telefon: 0757 388 269.

Pheonix Cup - afis

In paralel cu turneul propriu zis, vor fi organizate concursuri de aruncari libere si aruncari de trei puncte, la care pot participa inclusiv spectatorii. Ca noutate, CS Pheonix organizeaza in acest an, in premiera in municipiul Suceava, un concurs de Slam Dunk, in care castigatorul va fi decis de catre public.

Editia din acest an va fi prefatata de un proiect social intitulat « Aruncati grijile la cos ! », acesta urmand sa aiba loc pe 16 iulie, pe espanada Casei de Cultura, si pe 17 iulie, pe strada Calea Burdujeni.

Anuntata atractia verii pentru pasionatii de baschet, Pheonix Cup a reunit la precedentele doua editii pentru 200 de participanti.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înscrie-te la Cupa Pheonix la baschet!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*