Înscrie-te la Cupa Cartierelor!

Cupa Cartierelor cupe

GazetaSV.ro şi Complexul Ramiro îţi readuc bucuria fotbalului din spatele blocurilor. Dupa trei ani, Cupa Cartierelor se intoarce in Burdujeni pentru cea de-a VIII-a editie a competitiei, programata in perioada 20-29 mai, la Ramiro.

Conditii de participare:

► fiecare echipă poate înscrie în competiţie un lot de maxim 10 jucători (6 titulari + 4 rezerve);

► vârsta minimă de participare este 14 ani (impliniti in anul 2016);

► o echipă poate înscrie maximum 2 jucători din afara municipiului Suceava.

► fiecare echipă va reprezenta cartierul de unde are cei mai mulţi jucători în cadrul lotului. De exemplu: dacă dintr-o echipă de 10 jucători, 4 sunt din Burdujeni, 3 din Obcini, unul din George Enescu, unul din Mărăşeşti şi unul din Itcani, echipă respectivă va reprezenta cartierul Burdujeni;

► nicio echipă nu îşi poate modifica sau completa lotul de jucători după 19 mai – data tragerii la sorti a meciurilor din preliminarii;

► nicio echipă nu îşi poate modifica / completa lotul între faza preliminarilor şi turneul final;

► taxa de inscriere este de 100 de lei / echipă. Taxa va fi achitată la tragerea la sorti;

► fiecare echipă înscrisă va juca cel puţin două meciuri de-a lungul competiţiei;

► la editia din acest a Cupei Cartierelor sunt acceptate echipe din urmatoarele cartiere: Burdujeni, George Enescu, Obcini, Zamca, Centru, Itcani si Marasesti.

Perioada de inscrieri a fost prelungita pana miercuri seara. Tragerea la sorti a meciurilor din preliminarii va avea loc joi seara, 19 mai, la ora 19.00, pe terasa Ramiro.

Pentru inscrierea unei echipe la Cupa Cartierelor acceseaza formularul de mai jos, completeaza datele si trimite-l pe adresa de mail danut_chidovet@yahoo.com

Descarca formularul de inscriere!

Pentru informaţii suplimentare apelaţi numarul 0732/004568 (Chido)

Cupa Cartierelor 2016 este organizata cu sprijinul urmatorilor parteneri: Pub Sport Ramiro, Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti” Suceava, Rai Caffe, NGGS Grupul de Securitate, Total Bet si Decathlon.

Lansata în urma cu sapte ani de site-ul GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizata la nivelul municipiului Suceava. La primele sapte editii ale competitiei au luat parte peste 2.500 de participanti, cu vârste cuprinse între 14 si 40 de ani.

Precedentele editii au fost castigate de Victoria Areni (2009), Victoria Obcini (2010), Railex Burdujeni (2011), Adistal Burdujeni (2012), Railex Burdujeni (2013), Old Bucovina (2014) si Rai Caffe (2014), Galacticii Centru (2015).

Cupa Cartierelor 2016

Echipe inscrise:

1. Rai Caffe Obcini

2. Pic-Poc Obcini

3. Cavalerii Nordului Burdujeni

4. Galacticii Centru

5.  Juniorul Zamca

6. Young Burdujeni

7. Old Bucovina Burdujeni

8.  Activ Burdujeni

9. Dakay George Enescu

10. Autobest Itcani

11. Burdujeni City

12. Gloria Burdujeni

13. Autoartsafe Itcani

14. Cetatea Zamca

15. Diamond Centru

16. Cloud 9 Itcani

17. Linda Ecotil Burdujeni

18. Familia Obcini

19. Sporting de Bdj

20. Random George Enescu

21. Bebados George Enescu

22. Taco Loco Zamca

23. Juniorii Burdujeni

24. Viitorul Obcini

25. Dedeman Burdujeni

26. Tim-Group Itcani

27. Foresta Centru

28. Railex Burdujeni

29. Atletico Obcini

30. Dinamic Burdujeni

31. Tega Logistic Plus Cafe Burdujeni

32. Catalanii Burdujeni

33. Six Boys Obcini

34. Power Centru

COMENTARII:

16 Comentarii la "Înscrie-te la Cupa Cartierelor!"

 1. Anul trecut a fost cu grupe direct și jucai 3 meciuri cel puțin …de ce anu ăsta o sa fie 2 meciuri cel puțin ? Nu o sa mai fie grupe ?

 2. va fi la fel ca in anii trecuti…asa au scris in fiecare an…cel putin 2 meciuri…nu te ingrijora

 3. cam slabut anu asta….n.o sa fie mai mult de 15 echipe…

 4. stai linistit…mai este timp 🙂

 5. Borta Nicusor | 13 mai 2016 at 8:58 | Răspunde

  Regulamentul de anul acesta care este..sau poate participa orice echipa de municipal si orice jucator de la orice liga ?

  • Pot participa si cei de la Municipal si din orice Liga. Singura restrictie e legata de jucatorii din afara orasului Suceava, maxim 2.

 6. Regulamentul este la fel ca anul trecut … in 2015 a scris clar ca de anul acesta (adica 2015) echipele de la municipal nu mai au voie…maxim 2 jucatori intr-o echipa

 7. Eu zic ca ar fi trebuit sa fie o competitie de amatori , nu vorba aia , fotbalul din spatele blocului…daca totusi primim si jucatori legitimati , cred ca era o regula de bun simt ca o echipa sa nu aiba mai mult de 2 jucatori legitimati (indiferent la ce liga sau la municipal) …pana la urma nu se dau premii de mii de euro ca sa spui ca faci orice sa castigi … E frumos ca la o asemenea cupa , fiecare sa aiba sanse (cel putin teoretice) ca sa castige …

  • este o competitie de amatori…daca altii au avut o dorinta mai mare de a progresa in acest sport, s.au antrenat si si.au dat silinta, de ce sa nu participe?
   Trebuia sa muncesti si tu la fel de mult ca ei , daca vrei sa castigi…ei tot in cartier au crescut, nu s.a nascut nimeni invatat

 8. Regulamentul care îl stii tu sza era din 2015 pana in 2016…acum au voie jucători si echipe de liga 1

 9. Oricum …mai sunt 3 zile de înscrieri și sunt doar 8 echipe …n.o sa fie nimic spectaculos cu maxim 15 echipe anu ăsta

 10. Oare cum o sa fie împărțite echipele în preliminari ?

 11. O sa fie 6 grupe a cate 5 echipe si raman 3 .. Acele 3 echipe se vor decide la tragerea la sorti .. Or echipele finaliste din anii trecuti, ori prin tragerea la sorit .. Am vorbit cu organizatorul competitiei chiar azi pe aceasta tema ..
  Multa bafta 😉

 12. Fii mai explicit te rog , sunt 34 inscrise nu era ok ca la 32 sa se opreasca si sa se faca 8 grupe de cate 4 iar apoi sa ramana 16 pt saptamana viitoare adica 4 grupe ?

 13. 6 grupe a câte 5 …primele 2 din fiecare grupa pleacă la turneul final în timp ce 4 echipe pleacă direct … așa Cum ai spus tu , câștigătoare de anii trecuți sau tragere la sort …ar fi super așa …

 14. Ar fi bine ca finalistele ultimilor 2 ani sa mearga mai departe adica 4 echipe si restul de 30 6 grupe de 5 cu primele doua mai departe pt a avea sanse si celelalte echipe in grupele preliminare , macar sa scape de 4 echipe bune care au jucat finala ultimilor 2 ani

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*