Înscrie-te în Municipal!

Baza sportiva Ramiro din cartierul Burdujeni va gazdui incepand din luna octombrie cea de-a XX-a editie a Campionatului Municipal de minifotbal.

Inscrierile echipelor in campionat se fac pana miercuri seara, 24 septembrie, prin intermediul numerelor de telefon 0745 / 553932 sau 0732 / 004 568.

Pentru inscrierea in noul sezon, delegatii echipelor trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine un tabel nominal cu maxim 15 jucatori in lot si copiile xerox dupa actele de identitate a jucatorilor.

In Campionatul Municipal de Minifotbal vor putea evolua si fotbalisti din Ligile a 4-a si a 5-a, singurii fara drept de joc fiind cei din Ligile 1, a 2-a si a 3-a, precum si jucatorii legitimati la echipele de futsal. In noul sezon vor putea evolua doar jucatori care au implinit sau care implinesc varsta de 18 ani pana la sfrasitul acestui an.

Taxa anuala de participare pe care trebuie sa o achite fiecare echipa va fi stabilita in functie de numarul meciurilor si de numarul de echipe ce se vor inscrie la start.

Tragerea la sorti a meciurilor din noul sezon va avea loc joi seara, 25 septembrie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *