Înscrie-te în Campionatul Municipal!

Baza Ramiro din Burdujeni va gazdui in aceasta toamna cea de-a 21-a editie a Campionatului Municipal de minifotbal. Inscrierile echipelor in campionat se fac prin intermediul numarului de telefon 0745 / 553932 (Adi Costeniuc).

Pentru inscrierea in noul sezon, delegatii echipelor trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine un tabel nominal cu maxim 15 jucatori in lot si copiile xerox dupa actele de identitate a jucatorilor. In Campionatul Municipal de minifotbal vor putea evolua fotbalisti din Ligile a 4-a si a 5-a, dar si maxim doi jucatori in echipa fara contract din Liga a 3-a. Singurii fara drept de joc sunt cei din Ligile 1, a 2-a, precum si jucatorii legitimati la echipele de futsal.

Taxa anuala de participare pe care trebuie sa o achite fiecare echipa va fi stabilita in functie de numarul meciurilor si de numarul de echipe ce se vor inscrie la start. Pana acum, la startul viitorului sezon al Campionatului Municipal de minifotbal si-au anuntat participarea un numar de cinci formatii Inter Conti, Railex, Black Team, Tim-Group si Activ MSN Tisauti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *