Înotătorii suceveni au cucerit Germania

Inotatorii cluburilor sucevene s-au intors cu peste 50 de medalii de la Race Day International Swimfestival, un puternic international ce a avut loc, la inceputul lunii martie, in orasul Dormund, din Germania, si care a adunat la start 630 de sportivi, reprezentand România, Luxemburg, Norvegia, Franta, Olanda, Suedia, Slovacia, Qatar, Lituania, Elvetia, Polonia si Germania.

CSS-LPS Suceava a participat cu un lot de 14 sportivi, 13 dintre ei reusind sa urce cel putin o data pe podiumul de premiere. Performera delegatiei condusa de antrenorul Cezar Moscaliuc a fost Ioana Ursu (sapte medalii de aur – foto partea stanga), urmata de Maria Verciuc (cinci medalii de aur si doua de argint – foto partea dreapta), Paula Boleacu (doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz), Andrei Andrian (o medalie de aur si trei de bronz), Daria Lucan (o medalie de aur si una de bronz), Oana Sauciuc (trei medalii de argint si doua de bronz), Petriana Popovici (doua medalii de argint si patru de bronz), Maria Moscaliuc (o medalie de argint), Stefan Trocin (trei medalii de bronz), Amalia Burlacu (doua medalii de bronz), Alexia Burlacu (doua medalii de bronz) si Paul Panait (o medalie de bronz) si Teodor Plamada (o medalie de bronz).

CSS-LPS Suceava a ocupat locul 3 in clasamentul pe echipe, iar Ioana Ursu (12 ani) si Maria Verciuc (13 ani) au castigat minicupa competitiei, trofeu acordat celui mai bun sprinter la categoria lui de varsta. In acest top, au mai prins podiumul Paula Boleacu, Daria Lucan, Petriana Popovici si Andrei Andrian.

CSU Suceava s-a facut remarcat prin Delia Ostafi

Delia Ostafi, inotatoare pregatita de antrenorii Luis Lacatus si Andrei Pinticanu la CSU Suceava, a luat startul in opt probe, in sapte dintre ele terminand pe podium, cu o medalie de aur, cinci de argint, plus una de bronz.

“Sunt mai mult decat incantat de performantele obtinute, multe dintre ele fiind peste asteptari. Aceste medalii sunt recompensa muncii pe care acesti copii o depun zi de zi”, a precizat antrenorul Cezar Moscaliuc, care a tinut sa multumeasca conducerii CSS-LPS, Scolii Gimnaziale Nr. 3 si CSU Suceava, domnului Catalin Bunduc de la Victoria 21 Gym, Asociatiei Club Rotary Suceava Bucovina, Asociatiei Judetene de Natatie si firmelor Ambro si Mado.

Pentru inotatorii suceveni urmeaza Campionatul Regional rezervat cadetilor, programat in luna aprilie, la Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înotătorii suceveni au cucerit Germania"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*