Înotătorii fălticeneni s-au remarcat la Cupa României

Înotătorii clubului “Nada Florilor” Fălticeni s-au întors cu o tolbă de medalii de la Cupa României pentru cadeți ce a avut loc zilele trecute la Brașov.

Performera delegației a fost Aissia Prisecariu, care a doborât patru noi recorduri naționale în probele de 100 și 200 de metri spate, la categoriile de vârstă 13 și 14 ani.

Daria Silișteanu a cucerit de asemenea patru medalii de aur și una de argint, David Zarojanu a obținut trei medalii de aur, Alecsia Tenciu a luat un aur și un argint, Rianna Amariei un argint și un bronz, iar Daria Alexa un argint.

Aceștia sunt pregătiți la clubul fălticenean de antrenorii Luis Lăcătuș, Andrei Pinticanu și Constantin Dănăilă. “Mulțumim domnului primar Cătălin Coman pentru toată susținerea. Mii de mulțumiri celor care ne-au susținut, ajutat și încurajat: Rotary Fălticeni, Romfour, Hotel Sofia, Alma Clinic, profesorilor de la unitățile de învățământ ale copiilor și nu în ultimul rând părinților pentru încredere și eforturile depuse pentru acești copii. Felicitări tuturor sportivilor, sunteți cei mai buni! Vacanță plăcută Nada Team!” au transmis coordonatorii secției de înot de la „Nada Florilor” Fălticeni.

Exit mobile version