Înotătorii fălticeneni au urcat pe podium la Praga

Romania a ocupat locul 2 la Concursul Tarilor Central Europe la inot, intrecere ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Praga.

Din delegatia tricolora au facut parte si patru inotatori de la ACS “Nada Florilor” Falticeni, Aissia Prisecariu, Daria Silisteanu, Alecsia Tenciu si David Zarojanu, care, alaturi de antrenorul Andrei Pinticanu, au contribuit din plin la punctajul final al Romaniei.

Aissia Prisecariu a fost desemnata cea mai buna sportiva din concurs, dupa ce a cucerit trei medalii de aur în probele de 100 metri spate, 200 metri spate, stafeta 4×100 metri mixt feminin si una de argint, cu stafeta de 4×100 metri combinat.

Daria Silisteanu si-a trecut in palmares trei medalii de argint, în probele de 100 metri spate, 200 metri spate si stafeta 4×100 metri liber feminin, Alecsia Tenciu a luat aurul cu stafeta de 4×100 metri mixt feminin si argintul în proba de 200 metri bras, iar David Zarojanu a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere cu stafeta 4×200 metri liber masculin.

România a fost prezenta la aceasta competitie cu o delegatie formata din 20 de sportivi si sase antrenori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *