Înotătorii fălticeneni au cucerit cinci medalii naționale

Înotătorii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni s-au întors cu cinci medalii, trei de aur, una de argint și una de bronz, de la Campionatul Național pentru cadeți ce a avut loc la începutul acestei săptămâni în bazinul din Târgoviște.

Performerii delegației condusă de antrenorii Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu au fost David Ionuț Zarojanu (12 ani), care a devenit dublu campion național în probele de 100 și 400 de metri liber și Aissia Claudia Prisecariu (12 ani), care a cucerit aurul în proba de 100 de metri spate. Și nu oricum, ci stabilind un nou record național: un minut, 7 secunde și 3 sutimi.

De altfel, în proba feminină de 100 de metri spate, podiumul de premiere a fost acaparat de sportivele de la ACS „Nada Florilor”, argintul fiind cucerit de Daria Alexa, iar bronzul de Rianna Amariei.

Antrenorii Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu au ținut să mulțumească pentru sprijin conducerii Primăriei Fălticeni, sponsorilor Romfour, Alma Clinic, Cabritur și Auto Florin, precum și părinților și profesorilor.

Foto: Cronica de Falticeni

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înotătorii fălticeneni au cucerit cinci medalii naționale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*