Înotătorii de la ACS Nada Florilor s-au întors cu 10 medalii

Înotătorii de la ACS Nada Florilor Fălticeni s-au întors cu zece medalii de la ediția a 4-a a concursului „Camelia Potec – În căutarea viitorilor campioni. Competiția s-a desfășurat pe 1 și 2 septembrie la Complexul “Stejarii Country Club” din Băneasa și a reunit aproximativ 250 de copii de la 11 cluburi din țară.

Performera delegației fălticenene a fost Delia Ostafi (foto), care a câștigat nu mai puțin de 4 medalii de aur, în probele de 100 metri spate, 50 metri fluture, 100 metri liber și 100 metri bras.

Alte două medalii de aur au fost obținute de Rianna Amariei, în probele de 50 metri spate și 50 metri liber.

Aissia Prisecariu a urcat și ea de două ori pe podium, pe primul loc la 50 de metri spate și pe locul secund la proba de 50 de metri fluture.

Clubul ACS Nada Florilor Fălticeni a mai obținut două medalii de bronz, prin Daria Alexa în proba de 50 metri liber și Sabina Maftei în proba de 100 metri liber.

În urma evoluțiilor de la acest concurs, Delia Ostafi și Aissia Prisecariu au fost selectate pentru a face parte din lotul de copii care urmează să facă un stagiu de pregătire de 7 zile la Complexul STEJARII COUNTRY CLUB Băneasa.

Inot Nada Florilor Falticeni

Sportivii clubului ACS Nada Florilor Fălticeni sunt pregătiți de antrenorii Andrei Pinticanu, Luis Lăcătuș și de preparatorul fizic Gabriel Boariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *