“Înotăm și ne jucăm”

La sfârșitul săptămânii trecute, la bazinul de înot al școlii Gimnaziale Nr. 3 Suceava s-a desfășurat proiectul educațional intitulat „Înotăm și ne jucăm”. Acțiunea a fost coordonată de profesorul Cezar Moscaliuc și a avut drept scop promovarea înotului în rândul copiilor.

La eveniment au participat aproximativ 120 de copii din Suceava, Fălticeni și Rădăuți, care practică înotul de puțină vreme sub îndrumarea profesorilor Cezar Moscaliuc, Bogdan Drișcu, Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș.

Totodată, cei mai mici dintre sportivii secției de natație a Clubului Sportiv Scolar Nr. 3 Suceava au înotat pe distanța de 50 metri în diferite procedee de înot: Liber, Spate, Bras și Fluture. Cu această ocazie, Delia Ostafi și Ioana Ursu au doborât recordul național în proba de 50 Liber. Aceste performanțe nu pot fi însă omologate de către Federația Româna de Natație și Pentatlon Modern, fiind realizate în cadrul unei verificari la nivelul clubului.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit la organizarea acestui proiect și, nu în ultimul rând, participanților. Este vorba despre copii și părinți care au înțeles că practicarea acestui sport este benefică atât pentru dezvoltarea fizică cât și cea intelectuală”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *