Infrangerea cu Steaua lasa urme

Infrangerea suferita duminica in fata Stelei nu va fi uitata usor de handbalistii suceveni. “Studentii” sunt afectati in continuare de esecul suferit in ultima etapa, insa cred in indeplinirea obiectivului intern.

Cel mai bun marcator in partida contra stelistilor, Razvan Gavriloaia, isi doreste sa treaca cat mai repede peste episodul “Steaua”, iar Universitatea sa reia sirul meciurilor bune facute in startul sezonului de primavara.

“Sper sa dam dovada de caracter si sa fim montati pentru meciul acesta, chiar daca nu este foarte usor de trecut peste o infrangere cum a fost cea cu Steaua. Avem meciuri foarte grele in urmatoarea perioada, care trebuie castigate. Nu ne mai permitem pasi gresiti si primul loc in care putem incepe sirul de victorii este la Brasov”, a declarat Razvan Gavriloaia.

Nici antrenorul Leonard Bibirig nu a uitat experienta neplacuta traita la finalul saptamanii trecute: “Avand in vedere maniera in care am pierdut, aceasta infrangere lasa urme in moralul jucatorilor si nu numai. Speram ca pe viitor sa nu mai avem asemenea fluctuatii in joc. In compania unei formatii care stie sa speculeze orice greseala o sa ne coste. Mai avem 7 meciuri, care sunt pentru noi 7 finale. Obiectivul nu s-a schimbat pentru ca mai avem sanse teoretice si tactice. Important pentru noi este ca fiecare meci pe care il vom disputa sa il abordam doar la victorie.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *