Infrangere cu gust dulce

Voleibaliştii suceveni şi-au îndeplinit obiectivul propus pentru ultimul meci din 2008. CSMU LPS Suceava a pierdut întâlnirea cu ocupanta locului 3 în clasament, CSM Bucuresti, dar a reuşit să câştige două seturi, asigurându-şi astfel poziţia secundă în clasament cu o etapă înainte de terminarea primei părţi a campionatului.

Sucevenii au început bine meciul din capitală şi au câştigat primul set, scor 25 – 19. Cu obiectivul îndeplinit, elevii lui Victor Pancu s-au relaxat în următoarele două seturi pe care le-au pierdut la 24 şi la 19. Setul al patrulea a revenit echipei CSMU LPS şi astfel a mai fost nevoie de un set pentru a stabili câştigătoarea. Deşi au condus de mai multe ori, elevii lui Victor Pancu au trebuit să se recunoască învinşi, bucureştenii câştigând în final cu 18 – 16.

Pentru CSMU LPS Suceva a mai rămas doar un meci de disputat până la finalul returului, pe teren propriu cu ocupanta locului 6, Agronomia Bucureşti, partida fiind programată pentru data de 17 ianuarie. Deocamdată voleibaliştii suceveni au intrat într-o scurtă vacanţă, urmând ca pe 5 ianuarie să revină la antrenamente.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *