Increzatori intr-un arbitraj corect

Derby-ul dintre Universitatea si Steaua va fi condus de o brigada de arbitri formata din Robert Harabagiu(foto) si Silviu Stanescu. Cei doi fluierasi au arbitrat si meciul sucevenilor de la Roman, cu Stiinta Bacau, starnind atunci numeroase nemultumiri in tabara echipei sucevene.

Componentii Universitatii nu se mai gandesc insa la acel episod si sunt increzatori intr-o prestatie corecta a dambovitenilor.

“Nu pot sa am nicio parere. Tot ei ne-au arbitrat si in ultimul meci, de la Constanta, si au facut un meci perfect. Sper ca si duminica sa nu avem nicio problema”, a declarat Iulian Andrei.

Portarul “alb-albastrilor” a mai afirmat ca asteapta de mult timp un succes contra Stelei, iar partida de duminica reprezinta un prilej foarte bun pentru a realiza acest lucru.

“Cred ca in sfarsit a venit momentul sa batem si noi Steaua, mai ales ca suntem intr-o forma buna. Vreau din tot sufletul sa ii batem si cred ca in acest moment suntem foarte bine pregatiti ca sa reusim acest lucru. Sper ca duminica sa fim toti intr-o forma buna, suporterii sa vina in numar cat mai mare la sala si sa le mai facem inca o bucurie”, a incheiat goakeeperul sucevean.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *