Increzatori in promovare

Managerul echipei locale de volei, Traian Caldare, a urmarit partida de astazi alaturi de viceprimarul Viorel Seredenciuc. La finalul jocului, “Doctorul” a apreciat evolutia jucatorilor, in special pe faza de blocaj.

“Se vede o crestere in valoare a jucatorilor nostri, precum si pregatirea foarte buna pe care au efectuat-o recent. Baietilor le place sa joace volei, iar acest lucru se observa si pe timpul desfasurarii partidei. Noi avem doua arme principale: blocajul si serviciul. Blocajul si-a facut astazi datoria si a castigat foarte multe puncte.Nu stim care este valoarea echipelor din vest, dar cu putin mai multa siguranta la serviciu, cred ca putem promova”, a declarat Traian Caldare.

Incantat de rezultatul obtinut de voleibalistii suceveni s-a aratat si directorul CSM Suceava, Valerica Gherasim. Acesta este optimist fata de sansele echipei la promovare si promite ca va fi alaturi de echipa suceveana la turneul final.

“Sunt fericit ca am luat o optiune hotaratoare pentru calificarea la baraj. Am dovedit din nou ca avem echipa si potential. Le multumesc familiilor sportivilor ca au dat dovada de intelege in ultima perioada, cand au fost multe meciuri si antrenamente. Le multumesc si baietilor pentru ca nu au renuntat atunci cand echipa a mers mai prost si nu erau bani. Voi merge la turneul pentru promovare, de fiecare data am fost alaturi de echipa de volei”, a spus Valerica Gherasim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Increzatori in promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*