Încrezători contra Stelei

CSU Suceava are la mijlocul acestei saptamani etapa intermediara in Liga Nationala de handbal masculin. Va evolua miercuri seara, cu incepere de la ora 18.30, in sala “Apollo” din Capitala, contra Stelei Bucuresti. Cele doua formatii sunt vecine in subsolul clasamentului, iar cu o victorie CSU Suceava ar egala Steaua la puncte.

Mergem increzatori la Bucuresti, unde vrem in primul rand sa facem un joc bun si sa ramanem pe aceasta panta accendenta in privinta rezultatelor, panta pe care sunt de trei etape. Ne asteapta insa un meci dificil. Steaua joaca acasa, a pierdut in ultima etapa cu CSM Bucuresti, si probabil vrea o evolutie mult mai buna contra noastra. Nu stiu daca punctele puse la bataie in acest joc vor conta dublu, nu stiu daca neaparat ne vor reintalni cu Steaua in play-out. Campionatul este inca lung si probabil vor mai aparea surprize”, a declarat Razvan Bernicu.

“Studentii” nu vor putea miza in partida contra Stelei pe serviciile a trei jucatori, este vorba de Petrea, Eros si portarul Crisi Tcaciuc, toti fiind accidentati.

Programul etapei a XI-a:
Poli Timisoara – Stiinta Bacau
HC Vaslui – Minaur Baia Mare
Pandurii Targu Jiu – Dinamo Bucuresti
Steaua Bucuresti – CSU Suceava
HCM Constanta – CSM Bucuresti
HC Odorhei – Dunarea Calarasi
Potaissa Turda va sta in aceasta runda.

Partida de miercuri seara dintre Steaua Bucuresti si CSU Suceava va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Adrian Dima (Galati) si Liviu Gheorghiu (Vaslui).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încrezători contra Stelei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*